13 грудня 2018р. у НВК «Мишковицька ЗОШ І-ІІІст. - ДНЗ» відбувся День учнівського самоврядування. Старшокласники побували у ролі учителів та адміністрації школи. Виконуючи свої обов’язки, учні відчули наскільки відповідальна та нелегка вчительська праця.

     13 грудня 2018р. у НВК  «Мишковицька ЗОШ І-ІІІст. - ДНЗ» відбувся День учнівського самоврядування. Старшокласники побували у ролі  учителів та адміністрації школи. Виконуючи свої обов’язки, учні  відчули  наскільки відповідальна та нелегка вчительська праця.
     Цього дня директором школи був Лань Олександр Павлович, який зранку зустрічав учні та провів ранкову лінійку- молитву. Програма дня була насиченою та цікавою. Учні 5-11 класів провели багато цікавих та інтерактивних уроків.
     Адміністрація школи – Вібла Ксенія Тарасівна (заступник директора з навчально-виховної роботи), Лоза Соломія Ярославівна ( заступник директора з методичної роботи), Соколик Вероніка Віталіївна  ( заступник директора з виховної роботи), впродовж усього дня відвідували уроки та контролювали навчально-виховний процес. 
     На завершення було проведено лінійку, на якій "адміністрація школи" підвела підсумки Дня учнівського самоврядування.
     Цей день приніс багато позитивних вражень та емоцій для учнів та учителів, адже кожен зміг проявити себе в улюбленій справі.