"Наш пошук і творчість – тобі, Україно!"

 У Тернопільському обласному комунальному центрі науково-технічної творчості школярів та учнівської молоді (ТОКЦНТТШУМ) підведено підсумки обласного он-лайн конкурсу-звіту (виставки) конструкторських гуртків "Наш пошук і творчість – тобі, Україно!". Основним завданням виставки-конкурсу є залучення учнів до занять у різноманітних гуртках науково-технічної творчості, підбиття підсумків їх роботи у гуртках за рік та стимулювання кращих робіт.

 На конкурс-звіт (виставку) було представлено 70 експонатів з 15 закладів позашкільної освіти області, м. Тернополя, Тернопільського обласного комунального центру науково-технічної творчості школярів та учнівської молоді (ТОКЦНТТШУМ) та нашого закладу освіти.

Конкурс-виставка проводилася серед творчих робіт учнівської молоді, пов'язаних із вирішенням конкретних проблем в галузі науки, техніки та виробництва.

Результати конкурсу-виставки показали творчий підхід вихованців закладів позашкільної освіти області до виконання робіт, здивували журі своєю креативністю, потішили неординарними, різноманітними виробами та ідеями.

Переможці та призери виставки нагородженні дипломами відповідних ступенів Тернопільського обласного комунального центру науково-технічної творчості школярів та учнівської молоді.

Вітаємо!!!

Вихованців гуртка "Судномоделювання", який працює у НВК "Мишковицька ЗОШ І-ІІІ ст. - ДНЗ", які за підсумками роботи журі обласного заочного конкурсу -звіту (виставки) науково-технічної творчості "Наш пошук і творчість - тобі, Україно!" зайняли призові місця.



Дипломом ТОКЦНТТШУМ  за зайняте друге місце:

Бичковського Владислава

Дипломами ТОКЦНТТШУМ  за зайняте третє місце:

Пастуха Віталія.

Візнюка Михайла

Дипломами ТОКЦНТТШУМ за творчий пошук:

Пастуха Станіслава

Тичинського Андрія