15 січня відбулося засідання педагогічної ради на тему «Перші кроки НУШ: досягнення, проблеми, шляхи вирішення»

У ході У ході засідання заступники директора з навчально-виховної роботи Росяк Л.Я. та Озерянська А.П. проаналізували ключові питання сучасного освітнього середовища. Слід сказати, що сама педагогічна рада проводилася незвичайно та креативно, так, як вимагають потреби часу: учителі відчули себе в ролі учнів.

Під час роботи проаналізували досвід колег, поділилися своїм, визначили основні напрямки роботи. Педагоги початкової школи Івах Г.З., Брикайло Н.Я., Волинець М.М. та Маркевич О.О. продемонстрували присутнім організацію роботи в НУШ на практиці. Педагоги розглянули особливості використання LEGO-технології та впровадження інноваційного формату роботи з батьками на основі педагогіки партнерства. Виконували вправи, завдання, інформаційні повідомлення, ігри, дискусії на набуття необхідного практичного досвіду для роботи у нових умовах. Учителям-предметникам буде тепер значно легше працювати з майбутніми п’ятикласниками. Інтеграція навчання в життя – неодмінна складова НУШ.


Робота педагогічної ради була дуже продуктивною, цікавою. Сподіваймося, що отримані знання та навички стануть у пригоді усім учасникам освітнього процесу.



більше фото далі ....